3 personer
1 spidkål/hvidkål, groft snittet
400 g oksefars
200 g bacon, skåret i mindre stykker
½ dåse kokosmælk
2-3 spsk. karry
Havsalt og friskkværnet peber
Smør / klaret smør til stegning
+
Frisk og grofthakket basilikum
Chiliflager
Steg kålen i ca. 5 min. i en stor tykbundet gryde. Jeg brugte en rest baconfedt i stedet for smør (stop madspild :)). Tilsæt oksefars og bacon og lad det stege med nogle minutter. Tilsæt kokosmælk og krydderier, rør godt rundt og lad retten småsnurre i ca. 20 min. - til kokosmælken er kogt ind. Smag til og server med frisk grofthakket basilikum og et godt drys chiliflager.
Karrykål |
Wau, den ser lækker ud. Jeg elsker gisou, men har aldrig lavet den med karry. Så skal helt sikkert prøve denne :-)
SvarSletBedste hilsner Kathe
Tak Kathe :)
SletSå blev jeg klogere; Gisou lyder da noget bedre end Karrykål :)
Din version fra november 2012 ser også virkelig lækker ud - jeg er vild med røget paprika og har alm. skinke i fryseren.
Kh. Lonerosa