torsdag den 6. juni 2013

Mælkefri yoghurt

Jeg elsker skyr rørt med citronsaft og -skal, vanilje, hybenpulver, stevia og olie el. frosne bær, vanilje, kanel, stevia og olie, men har man det ikke så godt med mælkeprodukter er her en opskrift på en forrygende lækker, cremet og mælkefri hindbæryoghurt (andre bær kan selvfølgelig også bruges).

1 portion

1 avocado
100 g kokosfløde*
75 g frosne hindbær
½ tsk. vanilje
Revet skal af en ½ øko citron
Evt. et meget lille drys stevia
1 spsk. olie (f.eks. Livets Olie)

* Stil en dåse fuldfed kokosmælk i køleskabet natten over. Når dåsen åbnes, ligger den tykke kokosfløde øverst og er lige til at skrabe ud. Brug evt. den resterende kokosmælk i en grøn smoothie.

Blend det hele på nær olien. Smag til.
Tilsæt olien og blend ganske kortvarigt (for ikke at ødelægge olien).

Server med ønskede toppings, f.eks. ristede kokosflager og luksusdrys

Jeg fik et blødkogt æg on the side, men det var faktisk ikke nødvendigt, for jeg var mæt mere end fire timer efter..

Mælkefri yoghurt

Ingen kommentarer:

Send en kommentar