mandag den 24. juni 2013

Persillepesto

Jeg elsker Madbandittens persillepesto, og da jeg eksperimenterede med ketose (det gør stadig i det små), lavede jeg pestoen med paranødder i stedet for pinjekerner
- for at sænke kulhydratmængden og øge fedtmængden.

Jeg bruger pestoen til squashghetti og som tilbehør til f.eks. laks og lammerullepølse.

Et stort glas

En stor dusk bredbladet persille
75 g paranødder
50 g revet Pecorino, Manchego el. Parmesan
3 fed hvidløg
1 tsk. havsalt
Saften af 3/4 citron
Ca. 1 dl olivenolie

Skyl og afdryp persillen. Rist paranødderne på panden, til de tager farve.
Blend alle ingredienser.
Smag til og juster med olivenolie, til konsistensen er som ønsket.

Persillepesto


2 kommentarer:

  1. Den pesto ser virkelig god ud!

    SvarSlet
  2. Pt. er den favorit, men der findes jo mange skønne pestoer :-)

    SvarSlet