søndag den 12. januar 2014

Bounties

Hjemmelavede bounties fra bogen "LCHF SPIS DIG MÆT & GLAD" er to die for.
De smager bedre en købe-bounties, og så er de nemme at lave. Her i huset skal de gemmes laaaangt væk (nederst i kummefryseren), for ellers er de væk i en ruf :)

15-18 stk.

Cremen fra en dåse fuldfed kokosmælk
2 store spsk. kokosolie
2 spsk. sukrin
150 g kokosmel
200 g mørk chokolade 70-86%
1 lille spsk. kokosolie
Lidt kokosmel til pynt

Stil dåsen med kokosmælk i køleskabet dagen før, der skal laves bounties.
Skil kokoscremen fra kokosvandet, put cremen i en kasserolle sammen med kokosolie og smelt de to ingredienser sammen (gem kokosvandet til f.eks. chiagrød el. smoothie).
Rør sukrin og kokosmel i og rør det sammen til en tyk masse.
Kom massen i en lille form beklædt med husholdningsfilm, tryk den godt sammen og ned mod bunden, dæk formen til og stil den på køl i ca. 3 timer. Massen skal være helt stiv og fast i konsistensen.
Smelt chokolade og kokosolie over vandbad, skær kokosmassen ud i passende stykker med en skarp kniv, og dyp dem i chokolade ved hjælp af to gafler. Sæt stykkerne på et skærebræt/fad beklædt med bagepapir, drys dem med kokosmel og lad dem køle af i køleskabet. Server de lækre bounties kolde.
Opbevares på køl el. frost.

Bounties

Ingen kommentarer:

Send en kommentar