tirsdag den 16. juni 2015

Spidskålssalat med æble og hasselnødder

Denne lækre salat fandt jeg, da jeg ledte efter tilbehør til Umahro Cadogans "Laks med æble og bær". Jeg googlede laks og spidskål og valgte denne opskrift fra bloggen "the FOOD club".

2 personer

½ øko el. 1/4 konventionelt spidskål
3 forårsløg
1 æble
En håndfuld persille
1 spsk. eddike, jeg brugte granatæbleeddike
2 spsk. olivenolie
Himalayasalt
Friskkværnet peber
2 spsk. ristede hasselnøddeflager

Skær spidskålen i tynde strimler, forårsløgene i tynde skiver og æblet i tynde både. Pluk persillen. Pisk eddike, olie, salt og peber sammen til en dressing og smag til. Vend det hele sammen - på nær hasselnøddeflagerne, som drysses over salaten lige før servering.

Spidskålssalat med æble og hasselnødder

Ingen kommentarer:

Send en kommentar