onsdag den 9. december 2015

Råsyltede rødbeder

Der er ikke noget som en leverpostejmad med syltede rødbeder, og da jeg så Madbandittens opskrift på råsyltede rødbeder, måtte jeg en tur i køkkenet. Min leverpostejmad er bygget op af en skive squash, en tyk skive leverpostej (hjemmelavet el. Aalbæks) og så de råsyltede rødbeder.

Til et glas som på billedet

2-3 rødbeder
3/4 dl hvidvinseddike
1 tsk. havsalt
½-1 spsk. mørk fibersirup
2 dl vand

Vask og skræl rødbederne og skær dem i tynde skiver. Pisk hvidvinseddike, havsalt og fibersirup sammen og pisk derefter vand i. Put rødbedeskiverne i et skoldet glas, hæld lagen over, luk til og sæt på køl. Efter to døgn har man de lækreste råsyltede rødbeder til.

Råsyltede rødbeder

Ingen kommentarer:

Send en kommentar