tirsdag den 15. marts 2016

Blåbær-chiagrød

Min første blendede chiagrød blev denne blåbær-chiagrød, og det bliver ikke den sidste. Den var cremet som en mousse og mild og lækker i smagen. Inspirationen kommer fra bloggen Julie Karla, hvor man kan finde mange lækre opskrifter på chiagrød.

2 portioner

3 spsk. chiafrø
2 dl mandelmælk
½ avocado
100 g frossen banan (i skiver)
2 spsk. frosne blåbær
½ tsk. vaniljepulver

+
2 spsk. grofthakkede ristede hasselnødder
2 spsk. friske blåbær

Aftenen før grøden skal spises, røres chiafrø og mandelmælk sammen i et glas (med låg til). Rør blandingen igennem et par gange eller tre den næste halve time. Sæt blandingen på køl natten over.
Næste morgen blendes blandingen med avocado, banan, blåbær og vanilje. Hæld den cremede grød i en skål og top med hasselnødder og friske blåbær. Spis evt. et blødkogt æg og et par tomater ved siden af.

Blåbær-chiagrød

Ingen kommentarer:

Send en kommentar