fredag den 4. marts 2016

Søde lakridsmandler

For et par uger siden manglede jeg en lækker snack til fredag aften, og det blev til en halv portion af Madbandittens søde lakridsmandler; næste gang bliver det en hel portion :) De søde lakridsmandler smager vanvittig godt - især sammen med mørk chokolade.

1 hel og stor portion

400 g mandler
2,5 dl vand
1 spsk. kokossukker (kan erstattes med Sukrin Gold)
1 spsk. Sukrin Gold
2 spsk. lakridspulver

Tænd for ovnen på 150 grader varmluft.
Hæld vand, sødning og lakridspulver på en stor pande og lad det koge op under omrøring, så lakridspulveret opløses. Tilsæt mandler og rør rundet i blandingen, til vandet er fordampet. Fordel mandlerne på en bageplade beklædt med bagepapir og tør mandlerne i ovnen ca. 25 min. Rør rundt i mandlerne ca. hver 5. minut og hold øje med, at de ikke bliver for mørke. Giv mandlerne et drys lakridspulver inden servering.

Søde lakridsmandler

Ingen kommentarer:

Send en kommentar