4 personer
Sauce:
3 dl hakkede tomater el. tomatsauce
2 tsk. hvidvinseddike
3-5 fed hvidløg
2 strøgne tsk. stærk chilipulver
1 spsk. spidskommen
2 spsk. oregano
2 tsk. urtesalt
½ tsk. sukrin+
Friskkværnet peber
500-600 g kyllingefilet
1 løg, grofthakket
1 spsk. kokosolie
Blend alle ingredienserne til saucen. Varm olien op i en gryde med stor bund el. en sauterpande. Steg løgene ved middel varme, til de er klare. Steg kyllingefileterne 3 min. på hver side sammen med løgene. Hæld saucen over kyllingefileterne, læg låg på gryden/panden og lad simre i 15 min. Tag kyllingen op og træk kødet fra hinanden med to gafler. Læg kødet tilbage i saucen, varm igennem (ca. 5 min.) og smag til.
Mexican pulled chicken |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar