Bunden minder meget om alm. pizzabund.
4 personer
Pizzabund:
4 æg
½ dl piskefløde el. kokosmælk
1 spsk. fiberHUSK
½ dl mandelmel
1/4 dl kokosfibre
ca. 1 tsk. havsalt
100 g revet ost, f.eks. Cheddar
Tomatsauce:
120 g tomatsauce
1 spsk. tomatpure el. ketchup
½ tsk. Worcestershire Sauce
1 tsk. oregano
1 fed presset hvidløg
Urtesalt og friskkværnet peber
Topping:
1 pakke serranoskinke
1 pose frisk mozarella (125 g), skåret i mindre stykker
100 g revet ost, f.eks. Cheddar
1 håndfuld frisk basilikum
Tænd for ovnen på 180 grader varmluft
Start med pizzabunden; pisk alle ingredienser på nær osten sammen.
Rør osten i og lad dejen stå i ca. 5 min.
Fordel dejen på en bageplade beklædt med bagepapir og bag i ca. 15 min.
Rør imens tomatsaucen sammen og smag til med urtesalt og friskkværnet peber.
Fordel tomatsaucen på den forbagte pizzabund, top med serranoskinke, mozarella
og revet ost og bag i ca. 10 min, til osten er smeltet og let gylden.
Pynt med friske basilikumblade.
Pizza med seranoskinke og mozarella |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar