Der kan sagtens tilføjes flere grøntsager, og retten smager endnu bedre et par dage efter.
Inspirationen fik jeg fra Sukkersensitiv.dk.
4 personer
1 aubergine, skåret i tern
400 g oksefars
1 dåse hakkede tomater
1 stort hakket løg
1-2 fed presset hvidløg
1 lille dåse tomatpure el. 3-4 spsk. ketchup
1 spsk. tamari
1 spsk. balsamico
2-3 laurbærblade
Havsalt og friskkværnet peber
Evt. lidt chiliflager
Smør / klaret smør / kokosolie til stegning
200 g revet ost, gerne med smag
Evt. grøn pesto
Smelt fedtstof i en stor gryde og brun kød og løg.
Tilsæt de øvrige ingredienser på nær osten og lad simre i 45 min.
- gerne længere, hvis tiden er til det.
Fjern laurbærbladene og smag til.
Server i dybe tallerkener med revet ost på toppen og måske lidt grøn pesto.
Auberginegryde |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar