lørdag den 30. november 2013

Remonce-ruller

Remonce-ruller er en stor pandekage smurt med remonce, rullet og skåret i mindre stykker. Louiee, der står bag den spændende blog Sukkersensitiv.dk og kalder retten "kanelpandekage med fyld", er begejstret, og det er jeg også.
Jeg spiste remonce-rullerne til morgenmad og var mæt de næste 5 timer.

Pandekage:
2 æg
20 g piskefløde el. kokosmælk
5 g kokosfibre
1 nip salt
½ tsk. kardemomme
Smør el. kokosolie til stegning

Remonce:
25 g blødt smør
Kanel
Sukrin gold

+
Lidt hakkede nødder el. mandler, jeg brugte 2 paranødder

Pisk æg, piskefløde, kokosfibre, salt og kardemomme sammen, hæld massen på en
varm pande med smeltet fedtstof og steg pandekagen, til den er gylden på begge sider. Lad pandekagen køle lidt af på en tallerken, mens du rører remoncen. Smag til og smør remoncen på pandekagen, rul pandekagen sammen og skær den i mindre stykker.
Drys med hakkede nødder el. mandler.

Tip: Smørret kan røres med pebernødde- el. brunkagekrydderi og måske lidt sødning.

Remonce-ruller

Ingen kommentarer:

Send en kommentar