onsdag den 27. november 2013

Bacon-rosenkål

Endnu engang var der en stok med rosenkål i kålkassen fra Årstiderne, og de blev til det lækreste tilbehør efter denne opskrift fra Hjemme hos Xenia. For en lidt mere julet og lidt mindre lowcarb version kan små stykker svesker tilsættes.

2-4 personer

3-500 g rosenkål
2-3 spsk. olivenolie
1 pakke bacon i skiver, skåret i mundrette stykker
Urtesalt og friskkværnet peber
2-3 spsk. balsamico

Tænd for ovnen på 180 grader varmluft.
Skær enderne af rosenkålene, fjern de yderste blade og skær kålhovederne i halve.
Vend dem med olie, baconstykker og salt og peber, fordel blandingen i et fad og bag i ovnen i 30-40 min. Vend blandingen rundt hvert 10. minut. Vend balsamico i blandingen, når kålhovederne er møre og sprøde i kanterne og baconen tilpas steget. Smag til.


Bacon-rosenkål

Ingen kommentarer:

Send en kommentar