1 brød
2-3 æg
2 spsk. kokosmælk el. piskefløde
4 spsk. broccoli, hakket fint i foodprocessoren
1 spsk. sesammel
1 spsk. sesamfrø
½-1 tsk. fiberHUSK
½ tsk. glutenfri bagepulver
Et nip havsalt
Smør / klaret smør / kokosolie til stegning
Pisk alle ingredienserne sammen og lad dejen stå, mens fedtstof smeltes på en mellemstor pande. Steg grøntsags-pandebrødet, til det er gyldent på begge sider.
Lad det køle af før det nydes med ønsket pålæg.
Grøntsags-pandebrød |
Smør, ost og peber og gedeost og rabarberkompot |
Det må prøves :-) Jeg har faktisk forsøgt med noget lignende, nemlig broccoliboller! MHH… :-)
SvarSletGør det Maja :)
SletJeg har også bagt broccoliboller; opskriften kommer på bloggen senere.
Kh. Lonerosa