4 personer
1 stort broccolihoved
100-200 g bacon, skåret i tern
4 spsk. solsikkekerner
100 g flødeost, jeg brugte en hvidløgs-citron-ost
Skal af 1 citron
1 spsk. citronsaft
2 spsk. piskefløde
1 tsk. truvia el. ½ tsk. sukrin+
Himalayasalt og friskkværnet peber
Del broccolihovedet i små buketter og stokken i små stykker. Hæld kogt vand over kålen og lad den stå i tre minutter. Hæld vandet fra, skyl med koldt vand og lad kålen dryppe godt af. Steg baconen sprød på en pande og læg til side. Rist solsikkekernerne i baconfedtet og lad dem køle af. Bland en dressing af flødeost, citronskal og -saft og sødning. Smag til med salt og peber. Vend broccoli og lidt mere end halvdelen af baconen og solsikkekernerne med dressingen. Pynt med resten af baconen og solsikkekernerne.
1 spsk. citronsaft
2 spsk. piskefløde
1 tsk. truvia el. ½ tsk. sukrin+
Himalayasalt og friskkværnet peber
Del broccolihovedet i små buketter og stokken i små stykker. Hæld kogt vand over kålen og lad den stå i tre minutter. Hæld vandet fra, skyl med koldt vand og lad kålen dryppe godt af. Steg baconen sprød på en pande og læg til side. Rist solsikkekernerne i baconfedtet og lad dem køle af. Bland en dressing af flødeost, citronskal og -saft og sødning. Smag til med salt og peber. Vend broccoli og lidt mere end halvdelen af baconen og solsikkekernerne med dressingen. Pynt med resten af baconen og solsikkekernerne.
Broccolisalat med flødeoste-dressing |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar