tirsdag den 5. august 2014

Meat Pie med aubergine og gedeost

En Meat Pie er let at lave, fyldet kan varieres i det uendelige, og resultatet er en lækker tærte uden brug af mel. Inspirationen til denne Meat Pie fik jeg fra VANLØSE blues.

4 personer

Bund:
400 g kyllingefars
1 tsk. havsalt
½ tsk. revet muskatnød
1 æg
2-3 spsk. piskefløde

Fyld:
1 aubergine, skåret i skiver (1/2-1 cm)
1 gedeosterulle, skåret i tynde skiver
2 æg
Himalayasalt og friskkværnet peber

+
Frisk basilikum, strimlet

Tænd for ovnen på 160 grader varmluft.
Rør kyllingefars med salt, muskatnød og æg. Tilsæt piskefløde men pas på, at farsen ikke bliver for lind; den skal kunne formes. Form farsen til en aflang tærtebund (på en bageplade beklædt med bagepapir) - lav siderne så høje som muligt. Bag bunden i 15 min.
Læg aubergine- og gedeosteskiver på bunden, pisk æg med salt og peber og hæld det over. Bag Meat Pie'en i 25-30 min.

Er der aubergine- og gedeosteskiver til overs, samles de to og to og bages ved siden af.

Pynt med strimlet basilikum og server f.eks. med en god blandet salat.

Meat Pie med aubergine og gedeost

Ingen kommentarer:

Send en kommentar