4 personer
Bund:
400 g kyllingefars
1 tsk. havsalt
½ tsk. revet muskatnød
1 æg
2-3 spsk. piskefløde
Fyld:
1 aubergine, skåret i skiver (1/2-1 cm)
1 gedeosterulle, skåret i tynde skiver
2 æg
Himalayasalt og friskkværnet peber
+
Frisk basilikum, strimlet
Tænd for ovnen på 160 grader varmluft.
Rør kyllingefars med salt, muskatnød og æg. Tilsæt piskefløde men pas på, at farsen ikke bliver for lind; den skal kunne formes. Form farsen til en aflang tærtebund (på en bageplade beklædt med bagepapir) - lav siderne så høje som muligt. Bag bunden i 15 min.
Læg aubergine- og gedeosteskiver på bunden, pisk æg med salt og peber og hæld det over. Bag Meat Pie'en i 25-30 min.
Er der aubergine- og gedeosteskiver til overs, samles de to og to og bages ved siden af.
Er der aubergine- og gedeosteskiver til overs, samles de to og to og bages ved siden af.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar