30 stk.
800 g øko svinefars
150-200 g chorizo, skåret i små stykker *
3 store løg, grofthakkede
1 squash, groftrevet
2 æg
200 g gedefeta
2-3 spsk. røget paprika
Et drys chilipulver
2 tsk. havsalt
Friskkværnet peber
Smør / klaret smør til stegning
* jeg brugte Aalbæks med jalapeños
Steg chorizostykkerne i smør, til de har taget farve. Bland farsen med de øvrige ingredienser (jeg brugte min foodprocessor). Rør chorizostykker og stegefedt i blandingen og lad den rørte fars stå en halv times tid. Tænd for ovnen på 200 grader og form 30 frikadeller, der sættes på en bageplade beklædt med bagepapir. Jeg bruger en ske, der er dyppet i koldt vand, til at forme med. Steg/bag frikadellerne 25-30 min.
Yumyum, det lyder bare godt.
SvarSlet- Anne
De er bare gode - kommer helt sikkert på bordet igen :)
SletKh. Lonerosa