3 personer
Spinatblinis (7-8 stk.):
6 kugler frossen spinat
6 æg
En stor sjat piskefløde
3 store spsk. sesammel
1,5 spsk. loppefrøskaller
Himalayasalt og friskkværnet peber
Smør / klaret smøt til stegning
Tø spinaten op. Del æggene i blommer og hvider og pisk hviderne stive. Pisk spinat, æggeblommer, piskefløde, sesammel, loppefrøskaller, salt og peber godt sammen. Vend de stift piskede æggehvider i, til der ikke er klumper i dejen. Steg 7-8 blinis i lidt fedtstof på toaster med bliniplader, på blinipande el. alm. pande (på sidstnævnte kan gourmetringe bruges til at få blinierne helt runde).
Server med rygeostecreme (blogindlæg følger), røget laks og avocado.
Pynt evt. med Cavi-art.
Toaster med bliniplader |
Spinatblinis |
Spinatblinis med rygeostecreme, røget laks og avocado |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar