Jeg er ikke så vild med rygeost, men denne rygeostecreme skulle bruges til
spinatblinis med rygeostecreme, røget laks og avocado, og i den sammenhæng er rygeost virkelig lækker. At rygeosten røres op med creme fraiche gør, at den røgede smag er knap så fremtrædende. Rygeostecremen gør sig også godt til en god spegepølse. Cremen kan også røres med radiser og serveres til ostebord. Opskriften kommer
herfra.
3-4 personer
175 g rygeost, jeg brugte den fra thrane MEJERI med purløg
4 store spsk. creme fraiche 38%
Citronsaft
Himalayasalt og friskkværnet peber
Rør alle ingredienser sammen og smag til.
|
Rygeostecreme |
Ser godt nok lækkert ud - god idé at tilsætte creme fraiche for at mildne den røgede smag
SvarSletTak Lene :)
SletHar endnu til gode at røre cremen med radiser og spise den til mere ost - ost med ost på ;)
Kh. Lonerosa