mandag den 11. august 2014

Rygeostecreme

Jeg er ikke så vild med rygeost, men denne rygeostecreme skulle bruges til spinatblinis med rygeostecreme, røget laks og avocado, og i den sammenhæng er rygeost virkelig lækker. At rygeosten røres op med creme fraiche gør, at den røgede smag er knap så fremtrædende. Rygeostecremen gør sig også godt til en god spegepølse. Cremen kan også røres med radiser og serveres til ostebord. Opskriften kommer herfra.

3-4 personer

175 g rygeost, jeg brugte den fra thrane MEJERI med purløg
4 store spsk. creme fraiche 38%
Citronsaft
Himalayasalt og friskkværnet peber

Rør alle ingredienser sammen og smag til.

Rygeostecreme

2 kommentarer:

  1. Ser godt nok lækkert ud - god idé at tilsætte creme fraiche for at mildne den røgede smag

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak Lene :)
      Har endnu til gode at røre cremen med radiser og spise den til mere ost - ost med ost på ;)
      Kh. Lonerosa

      Slet