4 personer
4 tykke el. 8 tynde porrer
16 skiver bacon
8 æg
8 spsk. piskefløde
Et bundt purløg, fint skåret - gem lidt til pynt
Himalayasalt og friskkværnet peber
Smør / klaret smør til stegning
+
små tomater
Rens og trim porrerne og skær dem midt igennem, hvis de er tykke. Omvikl dem med 1-2 skiver bacon hver. Steg dem sprøde i fedtstof over lav varme, så de bliver møre, uden at baconen branker.
Pisk æg, piskefløde, salt og peber godt sammen. Kom purløg i og lad æggemassen stivne let i fedtstof, mens der røres forsigtigt i den. Tag panden af varmen, mens massen stadig er en smule flydende.
Anret porrerne med røræg og små tomater - pynt med purløg.
Baconporrer med røræg |
Mums!
SvarSletJa Jette
SletNemt og lækkert :)