torsdag den 7. august 2014

Persillepesto med pinjekerner

Persillepesto med pinjekerner er Madbandittens "originale" persillepesto, som bare er den bedste. Jeg laver nogle gange pestoen med paranødder i stedet for pinjekerner for at sænke kulhydratmængden og øge fedtmængden, og den persillepesto er også god, men jeg foretrækker altså den "originale".

Et stort glas

En stor dusk bredbladet persille
75 g pinjekerner
50 g revet Pecorino, Manchego el. Parmesan
3 fed hvidløg
Saften af 1/4-1/2 citron
Ca. 1 dl olivenolie

Skyl og afdryp persillen. Rist pinjekernerne på panden, til de tager farve. Blend alle ingredienser. Smag til og juster med olivenolie, til konsistensen er som ønsket.
Pestoen er bl.a. god til røget laks.

Persillepesto med pinjekerner





Ingen kommentarer:

Send en kommentar