fredag den 17. oktober 2014

Karamel-chiagrød

Denne chiagrød er god som både morgenmad og dessert. Den er ikke så lav på kulhydrater, at den er LCHF, men det gør den absolut ikke ikke "spiseværdig" :)
Jeg har ideen fra Caroline Fibæk, som er virkelig inspirerende. I hendes opskrift blev
der brugt mineralmælk i stedet for kokosmælk og gojibær i stedet for kakaonibs.

1 portion

2 spsk. chiafrø
1 spsk. hampefrø (kan udelades)
1 tsk. vaniljepulver
1 spsk. lucuma
1,5-2 dl kokosmælk

+
1 spsk. morbær
Et drys kakaonibs

Aftenen før grøden skal spises, blandes alle ingredienserne på nær morbær og kakaonibs og stilles på køl natten over. Næste morgen røres grøden igennem, tilsættes evt. 1 spsk. god olie og toppes med morbær og kakaonibs.

Spis hele portionen som morgenmad el. del den op i to og suppler med anden mad, f.eks. en lille omelet med grønt. Eller nyd grøden (evt. også kun en halv portion) som en dejlig dessert efter dagens middag.

Karamel-chiagrød

Ingen kommentarer:

Send en kommentar