torsdag den 30. oktober 2014

Ovnbagt aubergine

Jeg havde en øko aubergine liggende i køleskabet, og den var begyndt at se lidt træt ud, så den måtte tilberedes, og det måtte gerne gå lidt stærkt. Det blev til ovnbagt aubergine, som vi nød til stegt laks (med broccolimos og blegselleri). Ovnbagt aubergine vil også gå godt til f.eks. lammefrikadeller.

2 personer

1 aubergine
Olivenolie
Himalayasalt og friskkværnet peber

Tænd for ovnen på 180 grader varmluft. Skær auberginen i 1 cm tykke skiver og læg dem på en rist el. bageplade beklædt med bagepapir. Pensl aubergineskiverne med olivenolie og bag i 10 min. Vend skiverne og pensl igen med olivenolie. Bag i ca. 8 min., drys med salt og peber og server.

Ovnbagt aubergine

Ingen kommentarer:

Send en kommentar