onsdag den 5. november 2014

Svensk pølseret

Efter succes med hasselback kinaradise skulle den lange hvide fætter bruges i Svensk pølseret. Inspirationen har jeg fra bloggen Vidunderlige Liv.

3 personer

3 løg, hakkede
400 g øko pølser, skåret i skiver
1 kinaradise (ca. 500 g), skrællet og skåret i tern
1 stor dåse koncentreret tomatpure el. 2-3 spsk. BBQ-marinade
2-3 dl mosede tomater
3 dl piskefløde
2-3 tsk. røget paprika
Himalayasalt og friskkværnet peber
Smør / klaret smør til stegning

Steg løgene i rigeligt fedtstof, til de er klare og bløde. Tilsæt kinaradise og pølser og lad det hele stege i 15 min. Vend rundt i det undervejs. Tilsæt tomatpure, mosede tomater, piskefløde og røget paprika og lad retten simre i ca. 25 min. Rør i retten med jævne mellemrum. Smag til med salt og peber, drys evt. med persille og server.

Svensk pølseret

Ingen kommentarer:

Send en kommentar