onsdag den 19. november 2014

Havregrød à la gulerodskage

Endnu en eftertræningsgrød (læs evt. mere her) - og denne gang med smag af gulerodskage. Inspirationen hentede jeg fra en kommentar til et af Annes blogindlæg.

1 portion

1 dl glutenfri havregryn
1,5-2 dl vand
Et drys vaniljepulver
Et drys nellike
Et godt drys kanel
1 spsk. kokosmel
En mellemstor gulerod, groft revet
Evt. et æg
Et nip havsalt

+
Creme fraiche el. kokoscreme rørt med vaniljepulver

Put havregryn, vand, krydderier, kokosmel og det meste af den revne gulerod i en gryde og kog det til grød. Tag gryden af varmen, tilsæt et nip salt og et æg og rør godt rundt. Kog grøden op igen - under omrøring -, til grøden har ønsket konsistens. Hæld grøden i en skål og top med vaniljecreme, resten af den revne gulerod og et lille drys vanilje.

Havregrød à la gulerodskage

Ingen kommentarer:

Send en kommentar