torsdag den 6. november 2014

Grød med lakrids og hindbær

De sidste fire måneder har jeg trænet efter diverse programmer i Anna Bogdanovas bog "Skyhøj Forbrænding". Kostmæssigt har det betydet flere kulhydrater men timet således, at jeg har indtaget dem lige efter træning, hvor kroppen kan bruge dem til noget.
OG - det har ikke trigget mit "overspisningsgen". Inspiration fik jeg fra frk. sveske.

1 portion

1 dl glutenfri havregryn
2 dl vand
Et drys vaniljepulver
1 lille tsk. rålakridspulver
Evt. en æggehvide *
Et nip havsalt

+
Groft lakridspulver (fra MILL&MORTAR)
Kakaonibs
En håndfuld friske hindbær **

* spis evt. et æg ved siden af
** frosne hindbær kan også bruges; kog dem med i grøden

Put havregryn, vand, vanilje og rålakridspulver i en gryde og kog det til grød. Tag gryden af varmen og tilsæt et nip salt. Rør godt rundt. Hæld grøden i en skål og top med groft lakridspulver, kakaonibs og hindbær.

Grød med lakrids og hindbær


Ingen kommentarer:

Send en kommentar