lørdag den 15. november 2014

Mørbrad med timianporrer

Opskriften på mørbrad med timianporrer stammer fra et samlehæfte fra et eller andet supermarked, og da jeg for det meste spiser striks LCHF, har jeg udeladt 4 røde æbler (skåret i tynde både), der tilsættes, lige inden porreskiverne småkoger i 3 min.

4 personer

1 øko svinemørbrad, ca. 500 g
2 spsk. friske timianblade el. 1 tsk. tørret timian
4 porrer, skåret i 1 cm skrå skiver
1 dl friske timianblade el. 1 spsk. tørret timian
½-1 dl grøntsags- el. hønsebouillon
Kokosolie til stegning
Himalayasalt og friskkværnet peber

Afpuds mørbraden og skær den i 2 cm tykke skiver. Dup dem tørre med køkkenrulle og drys med timian, salt og peber. Brun skiverne et par minutter på hver side i kokosolie på panden. Læg dem på en tallerken.
Rist porreskiverne let gyldne i kokosolie med timian, hæld bouillon ved og lad det småkoge i 3 min. Smag til med salt og peber og læg mørbradskiverne ned på og imellem porreskiverne.
Server med f.eks. grillet blomkål og mayodip.

Mørbrad med timianporrer
Grillet blomkål og mayodip on the side

Ingen kommentarer:

Send en kommentar