torsdag den 27. november 2014

Broccolifritter

Nemt og lækkert tilbehør fundet hos Madbanditten. Den sunde kål smager virkelig godt efter en tur i ovnen med olivenolie og salt. Vi var tre personer til middag og spiste 1½ broccolihoved.

4 personer

2 broccolihoveder
Godt med olivenolie el. smeltet smør /klaret smør
Flagesalt

Tænd for ovnen på 180 grader varmluft.
Skær 2-3 cm af broccolihovedernes ender; resten af stokken skal blive på. Skær fritter ved at skære hele vejen gennem broccolihovederne (med stok). Halver store stykker. Vend broccolifritterne i godt med fedtstof og et drys flagesalt. Fordel fritterne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag i ovnen i 20-25 min.
Server med en god dip el. sauce, f.eks. "snyde-bearnaise".

Broccolifritter klar til ovnen
Broccolifritter klar til middagen


Ingen kommentarer:

Send en kommentar