fredag den 14. november 2014

Græskarmuffins

Der er gået græskar i den herhjemme, og de sidste to dl Hokkaidopuré blev brugt i disse lækre muffins, der passer så godt til en hygge-eftermiddag inde i varmen, mens efteråret "raser" udenfor. De små kager dufter og smager skønt, og konsistensen er rigtig god.

6-7 muffins

50 g blødt smør
2 spsk. kokossukker
2 spsk. sukrin
2 æg
½ dl piskefløde
2 dl Hokkaidopuré
½ dl affedtet mandelmel
½ dl pofiber
1 stor tsk. fiberHUSK
Skal ef en øko citron el. appelsin
½ brev brunkagekrydderi
1 tsk. kanel
1 tsk. bagepulver
En god håndfuld grofthakkede pekannødder

+
Pekannødder til pynt

Tænd for ovnen på 200 grader.
Pisk smør, kokossukker og sukrin. Tilsæt resten af ingredienserne og rør det hele godt sammen. Fordel dejen i muffinforme, læg en nød på toppen af hver muffin og bag i ca. 35 min.

Græskarmuffins


Ingen kommentarer:

Send en kommentar