fredag den 6. marts 2015

Kålscouscous med blåskimmelost

Jeg er ikke så vild med couscous lavet af kål pga. den meget gennemtrængende kålsmag. I denne couscous overdøves kålsmagen af blåskimmelosten, og det gør couscoussen rigtig god. Smagen er god, og de sprøde mandler gør teksturen perfekt. Jeg blev inspireret af Camilla fra SMAG på maden.

4 personer

1 blomkål
1 broccoli
125 g blåskimmelost
Et til to nip flagesalt
To håndfulde mandler

Rist mandlerne på en tør pande. Hæld dem på en tallerken og lad dem køle af.
Del kålhovederne i buketter og kør dem - sammen med et el. to nip salt - til couscous i en foodprocessor. Hak mandlerne groft og vend dem og smuldret blåskimmelost i couscoussen. Server til kød el. fisk.

Kålcouscous med blåskimmelost
Smørstegt kylling og kålcouscous med blåskimmelost


Ingen kommentarer:

Send en kommentar