lørdag den 14. marts 2015

Kalvegryde med squashghetti og revet Manchego

En gammel opskrift fra et dameblad er blevet tilpasset min kost, og det kom der følgende lækre ret ud af.

4 personer

50 g smør / klaret smør
300 g mørt kalvekød i tern/strimler *
5 rødløg, skåret i tynde både
500 g champignons, skåret halve el. kvarte
2 tsk. Herbes de Provence
1 tsk. Himalayasalt
Friskkværnet peber

3-4 squash, strimlet med julienneskærer el. spiralizer
200 g revet Manchego el. Pecorino

* mørt oksekød kan også bruges

Smelt halvdelen af smørret i en stor gryde el. sauterpande. Steg kødet ved høj varme og under omrøring i ca. 1 min. Hæld kød og stegesky i en skål. Smelt resten af smørret og steg først rødløg et kort øjeblik. Tilsæt champignons og Herbes de Provence og steg blandingen under omrøring i ca. 5 min. Kom kød og stegesky ned til grøntsagerne og smag til med salt og peber. Server på bund af squashghetti og top med revet ost.

Kalvegryde med squashghetti og revet Manchego

Ingen kommentarer:

Send en kommentar