tirsdag den 28. april 2015

Blomkålscouscous med tomat og feta

Jeg er ikke stor fan af rå blomkål (synes, det smager af prut...), men det var, hvad jeg valgte at erstatte hirse med i en af yndlingssalaterne fra Thorbjörg Hafsteinsdottir. Hendes Hirsesalat med tomat og feta fra bogen "Spis dig yngre" er her blevet til Blomkålscouscous med tomat og feta. At salaten så også blev til af diverse rester, gjorde den absolut ikke dårligere :)

4 personer

1 lille blomkål
1 agurk
1 rødløg
1 glas ovnbagte tomater *
100 g gedefeta
4 spsk. olivenolie
1 spsk. citronsaft
1 tsk. flagesalt
Friskkværnet peber

* ligger tomaterne i en ordentlig olie, bruges olien i salaten - hvis ikke tilføjes der yderligere 4 spsk. olivenolie

Del blomkålet i mindre stykker og kør dem til couscous i en foodprocessor. Halver agurken på langs, skrab kernerne ud og skær tynde skiver. Snit rødløget fint, skær de ovnbagte tomater i mindre stykker og smuldr fetaosten. Bland alle ingredienser og smag til.

Blomkålscouscous med tomat og feta


Ingen kommentarer:

Send en kommentar