onsdag den 22. april 2015

Laksebøffer

Det var sådan en succes med mine fiskefrikadeller (jeg spiste dem endda til morgenmad...), så næste "fiske-middag" blev laksebøffer med grønt og tomat-chipotle-mayo. Og det blev de lækreste smagfulde bøffer. Inspirationen kom herfra.

6 store bøffer

650 g laksefilet
100 g røget laks
6 spsk. mayo
1-2 tsk. stødt chipotle
3 æg
3 spsk. fedtreduceret sesammel
Havsalt og friskkværnet peber
Smør / klaret smør til stegning

Skær fiskekødet i mindre stykker og kom dem i en foodprocessor. Tilsæt de øvrige ingredienser og blend det til en fin fiskefars. Lad farsen hvile på køl en halv times tid.
Form bøffer med våde hænder og steg dem i rigeligt smør. Mine blev brunet ved hård varme og stegt 3-4 min. på hver side ved middel varme.

Laksebøf - serveret med grønt og tomat-chipotle mayo

Ingen kommentarer:

Send en kommentar