tirsdag den 17. december 2013

Kokosplättar

Kesoplättarna var en succes, og da jeg så frk. sveskes mælkefri version, blev den vores søndagsmorgenmad for nogle måneder siden. Skøn morgenmad :)

6 plättar

Kokosfløde fra ½ dåse kokosmælk
2 æg
1 spsk. loppefrøskaller (HUSK)
½ tsk. kardemomme
½ tsk. vaniljepulver
Et nip havsalt
Evt. 1-2 spsk. kokosfibre
Kokosolie til at stege i

Pisk alle ingredienser sammen i en skål - gem kokosvandet og tilsæt lidt, hvis dejen bliver for tyk under bagningen. Varm kokosolie op på en pande ved middelvarme.
Steg små plättar til de er gyldne på hver side; når overfladen har "sat sig", er de klar til at blive vendt.

Kokosplättar
Server f.eks. med smør (evt. klaret smør) og kanelsukrin+ el. rødkitost og brombærmarmelade.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar