lørdag den 7. december 2013

Kirsebærsauce

Sidste års hjemmelavede kirsebærsauce var ikke en succes, så jeg har været i køkkenet igen, og denne gang lykkedes det. Saucen er nem at lave, indeholder få ingredienser og smager SÅ meget af kirsebær :)

4-6 personer

300 g udstenede kirsebær *
3 dl usødet kirsebærjuice, f.eks. fra biona
3 spsk. sukrin gold - ca. 35 g
3-4 tsk. kuzu rørt ud i lidt kirsebærjuice

* jeg køber bærerne ved Årstiderne om sommeren, skyller, udstener og fryser dem ned.

Kom kirsebær, kirsebærjuice og sukrin gold i en kasserolle, kog nænsomt op og tag kasserollen fra varmen.
Hæld kuzu-jævningen i under omrøring, smag til og hæld på et skoldet glas.

LCHF venlig kirsebærsauce


Testportion til 2 personer 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar