lørdag den 13. september 2014

Mexicansk kylling(esalat) i wrap

Krydret, stegt kyllingefars blandet med salat og toppet med sprødstegte tortillastykker blev i mit køkken til wraps med krydret, stegt kyllingefars og revet gedegouda samt salat on the side. Skøn ret med lidt bid i. Inspiration hentede jeg her.

4 personer

Kød:
4-500 g kyllingefars
2 spsk. yaconsirup
1-2 tsk. chilipulver
4 spsk. limesaft
Himalayasalt og friskkværnet peber
Smør / klaret smør til stegning

Salat:
Et lille savoykål, stimlet fint
200 g cherrytomater, skåret i kvarte
½ agurk, skåret i kvarte skiver
2 forårsløg, snittet i tynde ringe
1 avocado, skåret i grove stykker

Dressing:
3 spsk. limesaft
2 spsk. yaconsirup
1 spsk. olivenolie
1 fed presset hvidløg
1 tsk. dijonsennep
Lidt chilipulver

+ 4 wraps, et par håndfulde revet ost og grønne oliven

Smelt smør på en pande og tilsæt yaconsirup og chilipulver. Steg kyllingefarsen i "karamel"-blandingen, rør limesaft i og smag til med salt og peber. Væsken skal dampe helt væk.

Bland salaten, pisk dressingen sammen og smag til. Hæld dressingen over salaten og vend forsigtigt rundt.

Læg kød og ost på wraps, rul og server med salat og oliven.

Mexicansk kylling(esalat) i wrap

Ingen kommentarer:

Send en kommentar