tirsdag den 16. september 2014

Oste- og kålomelet

Jeg havde nogle kålrester, der skulle bruges, så de blev til fyld i en lækker omelet. Omeletten nød jeg med en god øko jambon cru (fra Irma), lidt gedeost og et par friske figner (ikke LCHF - erstat evt. med grøntsager).

1 person

To håndfulde revet ost, gerne med smag
2 æg
En sjat kokosmælk
Himalayasalt og friskkværnet peber
2 dl hakket kål, jeg brugte sommerrødkål og spidskål
Smør / klaret smør til stegning

Smelt smør på en mellemstor pande, fordel osten og lad den smelte.
Pisk imens æg og kokosmælk og hæld blandingen over den smeltede ost.
Drys med salt og peber.
Lad omeletten næsten sætte sig og fordel så kålen på den.
Fold omeletten på midten og server.

Oste- og kålomelet

Ingen kommentarer:

Send en kommentar