fredag den 10. april 2015

Brownie med saltkaramel

Så er favorit-brownien bagt - og spist ;) Kagen er en virkelig lækker konfektkage, der efter min mening skal nydes i små stykker med en god kop kaffe/te. Kagen kan fryses, men så langt når den ikke her i huset...

15 stk.

150 g mørk chokolade
150 g smør
3 æg
100 g kokossukker el. Sukrin Gold
1 tsk. vaniljepulver
Ca. 150 g frossen salt-karamelsauce *
Lidt havsalt til drys

* brug evt. saltkarameller klippet i mindre stykker

Tag den frosne salt-karamelsauce op af fryseren og tænd for ovnen på 180 grader.
Smelt chokolade og smør over vandbad. Pisk æg, kokossukkker og vanilje og pisk chokolade-smør blandingen i. Hæld dejen i en lille form (ca. 16 x 30 cm) beklædt med bagepapir og fordel den let frosne karamelsauce i klatter rundt i dejen.
Bag kagen i ca. 25 min., lad den køle af og sæt den på køl natten over.
Skær evt. kanterne af inden servering og skær resten af kagen i små firkanter.
Skyl kniven undervejs. Anret brownie-stykkerne på et fad og drys med havsalt.

Brownie med saltkaramel

P.s. Husk bloggens fødselsdags give-away.

2 kommentarer:

  1. Husker stadig hvor fantastisk den var Lonerosa, den skal vi snart smage igen!! :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Enig :)
      Det er Serinas favorit LCHF kage.

      Slet