lørdag den 2. november 2013

Mexican pulled chicken

Mexican pulled chicken er en nem, smagfuld og meget lækker ret, som jeg fandt hos frk. sveske. Vi serverede den med creme fraiche 38% og en dejlig avocado-tomatsalat (blogindlæg følger).

4 personer

Sauce:
3 dl hakkede tomater el. tomatsauce
2 tsk. hvidvinseddike
3-5 fed hvidløg
2 strøgne tsk. stærk chilipulver
1 spsk. spidskommen
2 spsk. oregano
2 tsk. urtesalt
½ tsk. sukrin+
Friskkværnet peber

500-600 g kyllingefilet
1 løg, grofthakket
1 spsk. kokosolie

Blend alle ingredienserne til saucen. Varm olien op i en gryde med stor bund el. en sauterpande. Steg løgene ved middel varme, til de er klare. Steg kyllingefileterne 3 min. på hver side sammen med løgene. Hæld saucen over kyllingefileterne, læg låg på gryden/panden og lad simre i 15 min. Tag kyllingen op og træk kødet fra hinanden med to gafler. Læg kødet tilbage i saucen, varm igennem (ca. 5 min.) og smag til.


Mexican pulled chicken

Ingen kommentarer:

Send en kommentar