lørdag den 16. november 2013

Blomkålsrösti

Opskriften på blomkålsrösti fandt jeg i en af de LCHF-grupper, jeg er med i på Facebook. Röstierne er virkelig gode og kan f.eks. serveres som tilbehør el. bruges som bunde til minipizzaer.

Ca. 8 stk.

250 g blomkål
100 g flødeost, f.eks. med hvidløg og citron
2 æg
En håndfuld revet ost, f.eks. Cheddar
2 spsk. loppefrøskaller
Urtesalt og friskkværnet peber
Evt. 8 skiver Havarti

Put alle ingredienser på nær Havarti-skiverne i en foodprocessor og hak/kør dem til en ensartet masse. Lad massen stå i ca. 10 min. Tænd for ovnen på 180 grader varmluft.
Sæt blomkålsmassen i runde rösti på en bageplade beklædt med bagepapir, læg en skive Havarti på og bag midt i ovnen i ca. 20 min.
Fryseegenede.

Blomkålsrösti (dobbelt portion - forskellige størrelser)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar