søndag den 17. november 2013

Kanelomelet

Kanelomeletten her er ikke synderligt sød og mætter virkelig godt. Den kan laves mælkefri ved at bruge kokosmælk i stedet for piskefløde, og så kan den serveres med et utal af lækre toppings. Til min første omelet blev det flødeskum rørt med brombærmarmelade, kakaonibs og hakkede paranødder.
Jeg har set omeletten hos både LOW CARB LIVSSTIL og frk. sveske.

1 omelet

2 æg
1 sjat piskefløde el. kokosmælk
1-2 tsk. kanel
1 tsk. sukrin+
1 spsk. kokosfibre
2 tsk. loppefrøskaller (HUSK)
Smør / klaret smør / kokosolie til at stege i

Varm fedtstof godt op på en lille pande. Rør alle ingredienser sammen og hæld massen på panden. Skru ned for varmen og steg omeletten ved middel varme, til den har en fin gylden farve på stegesiden. Fold omeletten og server med ønsket topping.

Kanelomelet med brombær-flødeskum, kakaonibs og hakkede paranødder
Kanelomelet med hasselnøddesmør og friske bær

Ingen kommentarer:

Send en kommentar