lørdag den 9. november 2013

Pizza med serranoskinke og mozarella

Søndag aften i forrige uge skulle Xenias pizza prøves af, og den var super god.
Bunden minder meget om alm. pizzabund.

4 personer

Pizzabund:
4 æg
½ dl piskefløde el. kokosmælk
1 spsk. fiberHUSK
½ dl mandelmel
1/4 dl kokosfibre
ca. 1 tsk. havsalt
100 g revet ost, f.eks. Cheddar

Tomatsauce:
120 g tomatsauce
1 spsk. tomatpure el. ketchup
½ tsk. Worcestershire Sauce
1 tsk. oregano
1 fed presset hvidløg
Urtesalt og friskkværnet peber

Topping:
1 pakke serranoskinke
1 pose frisk mozarella (125 g), skåret i mindre stykker
100 g revet ost, f.eks. Cheddar
1 håndfuld frisk basilikum

Tænd for ovnen på 180 grader varmluft

Start med pizzabunden; pisk alle ingredienser på nær osten sammen.
Rør osten i og lad dejen stå i ca. 5 min.
Fordel dejen på en bageplade beklædt med bagepapir og bag i ca. 15 min.
Rør imens tomatsaucen sammen og smag til med urtesalt og friskkværnet peber.
Fordel tomatsaucen på den forbagte pizzabund, top med serranoskinke, mozarella
og revet ost og bag i ca. 10 min, til osten er smeltet og let gylden.
Pynt med friske basilikumblade.

Pizza med seranoskinke og mozarella

Ingen kommentarer:

Send en kommentar