fredag den 21. februar 2014

Tomatsalat med aubergine og feta

Denne tomatsalat er rigtig god til f.eks. lammedeller, og da aubergineskiverne grilles i ovnen, er man fri for rengøring af pande, komfur og hvad der ellers er i nærheden :)
Inspirationen kom herfra.

4 personer

20 cherrytomater, skåret i kvarte el. 6-8 tomater, skåret i små både el. skiver
1 aubergine, skåret i skiver (ca. ½ cm tykke)
Olivenolie
Urtesalt
Friskkværnet peber
3-4 håndfulde frisk spinat
1 blok gedefeta, skåret i tern
Balsamico
Tørret ramsløg
Frisk basilikum

Tænd for ovnen på 225 grader og grill.
Læg aubergineskiverne på en bagerist beklædt med bagepapir og pensl dem med olivenolie på begge sider. Bag/grill skiverne i ca. 5 min. på hver side. Hold øje...
Læg de let afkølede aubergineskiver i et fad og krydr med urtesalt og friskkværnet peber. Fordel spinat, tomat og feta ovenpå, dryp med rigelig balsamico, drys med tørret ramsløg og pynt med frisk basilikum.


Tomatsalat med aubergine og feta

Ingen kommentarer:

Send en kommentar