søndag den 16. februar 2014

Lyn-minipizza

Frk. sveske havde lyn-minipizza på menuen for nogle måneder siden, og det passede perfekt en lørdag, hvor jeg først fik fri kl. 18. Jeg lavede to pizzaer, så der var til madpakken næste dag.

1 minipizza

1 æg
2 spsk. kværnede frø/kerner (jeg brugte hørfrø, sesamfrø og solsikkekerner)
½ spsk. Fiberhusk
Et nip havsalt
1 tsk. kokosolie til at stege i

Topping, f.eks. ketchup, oregano, lammespegepølse, champignon, peberfrugt og ost.

Varm kokosolien op i en lille pande. Pisk ægget sammen i en skål, tilsæt de øvrige ingredienser og pisk godt sammen. Hæld dejen på panden med det samme, inden fibrene når at suge "væsken" fra ægget.
Steg pizzabunden gylden på begge sider ved middel varme.
Tænd for ovnen på 200 grader.
Læg pizzabunden på en bageplade beklædt med bagepapir og fordel ønsket topping.

Bag pizzaen til osten er smeltet/gylden - ca. 8 min.

Lyn-minipizza



Ingen kommentarer:

Send en kommentar