søndag den 23. februar 2014

Macadamiavafler

Jeg har forsøgt mig med flere slags vafler, og indtil nu er opskriften fra Hjemme hos Xenia den, jeg har haft mest succes med - de blev så gode, at jeg gerne vil dele dem med jer :)

3-4 stk., afhængig af vaffeljernets størrelse

100 g saltede macadamianødder *
2 spsk. sukrin gold
½ tsk. vaniljepulver
3 æg
1 spsk. fiberHUSK
50 g smeltet smør

* bruges usaltede tilføjes et drys havsalt

Blend nødderne til fint mel sammen med sukrin gold og vaniljepulver. Tilsæt æg og finerHUSK og blend til en jævn dej. Rør smeltet smør i og lad dejen stå, til vaffeljernet er varmet op - måske et par minutter længere. Bag 3-4 vafler og server med ønsket topping. Vaflerne smager godt kolde, så de kan sagtens gemmes et par dage i køleskabet.

Macadamiavafler klar til servering
Jeg spiste en vaffel med Madbandittens nutella; den næste skal nydes med smør, yaconsirup og hakkede macadamias.

Vær opmærksom på, at LCHF vafler ikke bliver sprøde.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar