tirsdag den 15. april 2014

Cremet blomkål

Når der nu ikke serveres kartofler som tilbehør, er det ofte blomkål, der tyes til, og som før nævnt er denne grøntsag/kål ikke yndlings-spisen. Men men men, Xenia kan noget med det sunde kålhoved, og dette cremede tilbehør blev nydt af alle i huset :)

4 personer

1 stort blomkål, delt i små buketter
1 bæger flødeost, jeg brugte gedesmøreost
2 dl piskefløde
Urtesalt og friskkværnet peber
1-2 tsk. tørret ramsløg

Tænd for ovnen på 180 grader varmluft.
Fordel blomkålsbuketter i et smurt ovnfast fad. Pisk flødeost, fløde, urtesalt, friskkværnet peber og ramsløg (eller andet ønsket krydderi) sammen og hæld over massen over blomkålen. Bag i ovnen i ca. 35 min. Drys evt. med lidt revet ost.

Cremet blomkål

Ingen kommentarer:

Send en kommentar