tirsdag den 1. april 2014

Lynstegt palmekål med bergamotte

I KUK Kassen fra Aarstiderne var der palmekål og bergamotte, og da jeg aldrig har lavet noget med de to ingredienser, var jeg glad for den medfølgende opskrift på lynstegt palmekål med bergamotte. Super lækkert tilbehør til smørstegte laksefileter.

4 personer

1 palmekål
1-2 løg
2-3 fed hvidløg
1 rød peberfrugt
1-2 chilifrugter
Reven skal og saft af 1 bergamotte
Urtesalt og friskkværnet peber
Smør / klaret smør til stegning

Skyl og afdryp palmekålen. Riv kålen fra de grove stilke og riv/skær i brede strimler. Skær løg i tynde kvarte ringe, skær hvidløgsfeddene i tynde skiver og peberfrugt og chili i tynde strimler. Smelt smør i en stor pande og lynsteg kål, løg, hvidløg og peberfrugt. Krydr godt med urtesalt og chilistrimler. Smag til med reven skal og saft af en halv bergamotte og friskkværnet peber.

Rør evt. en dressing af creme fraiche 38%, finthakket hvidløg, resten af saften og skallen af bergamotten, urtesalt og friskkværnet peber.

Lynstegt palmekål med bergamotte


Ingen kommentarer:

Send en kommentar