søndag den 6. april 2014

Lakrids-müsli

Denne LCHF venlige lakrids-müsli er nem og hurtig at lave og smager SÅ godt på yoghurt og chiagrød. Jeg har taget udgangspunkt i denne opskrift fra bloggen "En sundere hverdag". Æbletern er udeladt, og ingefærlakrids er erstattet med groft lakridspulver fra MILL&MORTAR og ingefærpulver.

Til et lille glas

1 stor håndfuld mandler, grofthakkede
1 spsk. smør / klaret smør
1 tsk. (groft) lakridspulver fra MILL&MORTAR
½ dl græskarkerner
½ dl kokosmel
1 tsk. kanel
1 tsk. kardemomme
Et drys ingefær
1 tsk. rålakridspulver fra Urtekram
Skal af en øko lime

Smelt fedtstof i en lille pande og steg mandelstykkerne ved middel varme. Tilsæt lakridspulver og lad det stege med et par minutter. Tilsæt resten af ingredienserne på nær limeskal og lad det hele stege, til mandelstykker og græskarkerner er gyldne. Lad blandingen køle lidt af og rør så limeskal i.

Lakrids-müsli

Ingen kommentarer:

Send en kommentar