fredag den 4. april 2014

Grøn chiagrød

Da Jane fra Madbanditten bloggede om grøn chiagrød, fik jeg ideen til næste morgens måltid. Jeg lavede dog grøden "omvendt" for at bevare grøntsagernes vitaminer og mineraler længst muligt. Jeg supplerede grøden med et æg med mayo samt et par cherrytomater.

1 portion

2 spsk. chiafrø
1 dl vand
½ avocado
3 tykke skiver squash
1 håndfuld frossen spinat
Skal af 1 øko citron
Saft af ½ øko citron
1 lille håndfuld frisk basilikum
1 lille håndfuld frisk mynte
1 tsk. truvia el. anden sødning
½ dl vand

Pynt, f.eks. hampefrø og bipollen

Rør chiafrø og vand sammen og stil på køl natten over.
Put alle ingredienser i en blender og blend til ønsket konsistens.
Pynt og server evt. med æg med mayo og grønt.

Grøn chiagrød og æg med mayo og cherrytomater

Ingen kommentarer:

Send en kommentar