onsdag den 17. juli 2013

Jordbæromelet

I morges var mine første "hjemmeavlede" jordbær klar til høst:

































Derfor skulle hindbæromeletten fra Janes bog "LCHF SPIS DIG MÆT & GLAD"
prøves af, blot med jordbær :)

1 person

2 æg
1 spsk. kokosmælk
2 tsk. kokossukker
½ tsk. vaniljepulver
2 tsk. loppefrøskaller
1 spsk. kokosfibre
50 g jordbær, skåret i skiver
Kokosolie til stegning
Lidt kokosmel

Pisk æg, kokosmælk, kokossukker og vanilje sammen.
Tilsæt loppefrøskaller og kokosfibre og pisk det hele godt sammen.

Varm kokosolie op på en varm pande og hæld æggemassens på.
Læg jordbærskiver på omeletten, lige før massen har sat sig helt og fold omeletten.
Pynt med et drys kokosmel inden servering.

Jordbæromelet


Ingen kommentarer:

Send en kommentar